Selected:

ALLER STOPP - toetab…

35.00 

ALLER STOPP – toetab immuunsüsteemi allergeenidega toimetulekul

Aller Stopp toetab ülitundlikku immuunsüsteemi erinevate allergeenide korral. Aitab stabiliseerida immuunsüsteemi, luua organismis head tasakaalu, hoida energiataset ning tõsta vastupanuvõimet stressile. Toetab hingamisteede ja naha tervist.

(4 arvustused)

35.00 

Tasuta transport alates 25 € tellimusest.
Tallinna piires toob Ecoshi Väekuller Sinuni tellimuse 24h jooksul!

Logi sisse ja teenid igalt ostult 5% Boonust

Tootekood: 4361 Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Päevane annus sisaldab

1 – 2 kapslit

%NRV*

Kvertsetiin

170 – 320 mg

Bromelaiin

150 – 300 mg 

PUREWAY-C® kompleks, millest

100 – 200 mg

C vitamiini

93 – 186 mg 

116 – 232 %

Tsitrusviljade bioflavonoide

3 – 6 mg

Ashwagandha KSM-66 juure ekstrakt

75 – 150 mg

Tsink

4 – 8 mg

40 – 80 %

% NRV* – protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele (NRV – Nutrient Reference Value)

ALLER STOPP

Kompleks immuunsüsteemi  toetavate ja tasakaalustavete koostisosadega ülitundlikkuse korral.

Üilitundlikkusreaktsioon – ehk allergiline reaktsioon tekib siis, kui inimene reageerib keskkonnas leiduvatele ainetele, mis on enamiku teiste inimeste jaoks ohutud. Aineid ehk tegureid, mis allergilist reaktsiooni esile kutsuvad nimetatakse allergeenideks ja neid leidub näiteks tolmus (peamiselt tolmulestade elutegevuse tõttu), õietolmus, koduloomade karvades, putukamürgis, puukides, hallitusseentes, toidus, mõnes ravimis jne. Aller Stopp toode on immuunsüsteemi toetav ülitundlikkuse korral.

Aller Stopp tootes: 

PUREWAY-C® on patenteeritud C-vitamiini kombinatsioon koos looduslike taimsete rasvhapete ja tsitrusviljade bioflavonoididega. Kompleks toetab vitamiin C omastamist, jaotumist ja püsimist kehas. PUREWAY-C® kompleksil on hea talutavus ja kõrge biosaadavus.

Tsink ja C vitamiin aitavad kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele ning kaitsevad meie rakke oksüdatiivse stressi eest. Vitamiin C aitab kaasa normaalsele energiavahetusele ning vähendada väsimust ja kurnatust.

Ashwagandhal (Withania somnifera) on adaptogeensed omadused, mis aitavad luua organismis tasakaalu ja säilitada energiataset. Withania somnifera toetab organismi vastupanuvõimet stressile, aitab kaasa optimaalsele lõõgastumisele, emotsionaalsele tasakaalule ja üldisele heaolule. Withania somnifera omab antioksüdantset aktiivsust ning toetab hingamisteede ja naha tervist.

FlaviPure® on esmaklassiline kvertsetiin, mis ekstraheeritud taimest Sophora Japonicast ja millel on teiste kvertsetiini vormidega võrreldes kõrgem biosaadavus. FlaviPure on standarditud vähemalt 98,0% kvertsetiinini. Kvertsetiin on naturaalset päritolu aktiivne flavonoid. Tegemist on ühe kõige rohkem uuritud bioflavonoidiga ning on leitud, et see on kehas oluliselt aktiivsem kui paljud teised bioflavonoidid. Kvertsetiini ja teiste taimsete bioflavonoidide koosvõtmine omab sünergilist mõju.

Bromelaiin on harilikust ananassist (Ananas comosus) saadud mitmekülgse toimega aktiivne ensüüm.

KOOSTIOSAD: FlaviPure® – kvertsetiinidihüdraat (ekstraheeritud Sophora Japonica õitest), bromelaiin (harilikust ananassist Ananas comosus), PUREWAY-C® vitamiin C kompleks (L-askorbiinhape, tsitrusviljade bioflavonoidid, stabilisaatorid: taimsed rasvhapped), glaseeraine: pullulaan (taimne kapsel), Ashwagandha [Withania somnifera D.] KSM-66  juure ekstrakt (sisaldab 5% vitanoliide), tsinkdiglütsinaat.

MANUSTAMINE: 1 kuni 2 kapslit päevas koos veega.

Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise asendajana.  Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida toodet lastele kättesaamatus kohas. Mitte tarvitada raseduse ja rinnaga toitmise ajal.  

SÄILITAMINE: Toodet hoida suletuna kuivas kohas ja toatemperatuuril kuni 25 Cº ning kaitstuna otsese päikesevalguse eest. 

TOOTE KOGUS: 90 taimset kapslit, netokaal 50g

Toote valmistamisel on järgitud Euroopa Liidu toiduhügieeni määruse EU 852/2004, rahvusvahelise toiduohutuse standardi ISO 22000:2018 nõudeid ning HACCP põhimõtteid.
Allergia_allergia_ravim_allergia_rohi

ALLERGIA JA SUURIMAD ALLERGEENID – Allergia tunnused, põhjused, tüübid ning allergia rohud

Allergia tekib siis, kui immuunsüsteem reageerib mõnele võõrale ainele – näiteks õietolmule, mesilase mürgile, lemmiklooma kõõmale – või hoopis mõnele toiduainele, mis enamikul inimestel reaktsiooni ei tekita. Sinu immuunsüsteem toodab aineid, mida nimetatakse antikehadeks. Kui sul on allergia, toodab immuunsüsteem antikehi, mis identifitseerivad konkreetse allergeeni kui kahjuliku, kuigi see tegelikult seda ei ole. Kui

Loe rohkem

ECOSH’i toidulisandite kvaliteedist

ECOSH on esimene eestimaine tunnustatud väetoidulisandite ja vitamiinide tootja ning müüja maailmas. Et olla meie klientide ja koostööpartnerite jaoks võimalikult läbipaistev ja usaldust loov, toome teieni põhjaliku ülevaate meie toodete päritolust, kvaliteedist, protsesside selgusest ja nähtavusest ning meie väärtustest ja põhimõtetest.  ECOSH’i toodete päritolu, kvaliteet ja kontrollitus ECOSH on kiirelt kasvav Eesti esimene toidulisandeid

Loe rohkem

Lisainfo

Kaal0.2 kg
PURGI MÕÕTMED

60 x 60 x 110 mm

TootekaartPrindi

4 arvustust tootele ALLER STOPP – toetab immuunsüsteemi allergeenidega toimetulekul

  1. Tiina (toote omanik)

    Väga hea toode. Tütar ja ema on vajadusel kasutanud, toime on kiire. Selle tootega saab rutem abi kui allergiaravimitega.

  2. Evelin (toote omanik)

    Väga hea, et selline toode on lisandunud! Vähe veel kasutanud, seetõttu ei oska mõju kohta kommenteerida.

  3. Marika (toote omanik)

    Ei ole seda toodet veel pikemaajaliselt kasutanud, kuid heinaallergiaga seotud aevastamist on vähem kui varem.

  4. PIRET (toote omanik)

    Aitab edukalt hoida kevadist õietolmu allergiat kontrolli all. Hea toode!

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

×

Ostukorv

´