NAC + KIBUVITS - kaitsevõimet toetav

🖨️

NAC täisnimetusega N-atsetüül-L-tsüsteiin on aminohappe L-tsüsteiini stabiilsem vorm. Kibuvits on hea antioksüdantide allikas, kaitseb rakke ja kudesid oksüdatiivsete kahjustuste eest, toetab immuunsüsteemi ja hingamisteede tervist, aitab kaasa keha loomulikule kaitsevõimele ja füüsilisele heaolule.

Tootekood: 4221
EAN: 4741609542213

Päevane annus sisaldab1 kapsel
Kibuvitsamarja pulber (Rosa canina)310 mg
NAC (N-atsetüül-L-tsüsteiin)190 mg

NAC +KIBUVITS

NACi ja kibuvitsa sünergiline kooslus ühes kapslis. 

Kibuvits (Rosa canina) on hea antioksüdantide allikas. Eriti rikkalikult leidub kibuvitsas antioksüdante C-vitamiini ja polüfenoole. Antioksüdandid kaitsevad rakke ja kudesid oksüdatiivsete kahjustuste eest.

NAC ehk N-atsetüül-L-tsüsteiin on aminohappe L-tsüsteiini stabiilsem vorm.  

N-Atsetüül L- Tsüsteiin (NAC) pärineb aminohappest L-tsüsteiin ning on aminohappe tsüsteiini väga stabiilne biosaadav vorm. Aminohapped on ühendid, mida keha kasutab mitmete funktsioonide jaoks, sealhulgas ka valkude moodustamiseks. Inimorganism vajab valke kudede parandamiseks, hooldamiseks ja kasvatamiseks. NAC on võimas antioksüdant ning toimib otseselt vabade radikaalide, eriti hapnikuradikaalide püüdjana. 

NAC (N-Atsetüül L- Tsüsteiin) aitab toota glutatiooni, mis on ainus antioksüdant, mida leidub inimese organismi igas rakus, et kaitsta rakke oksüdatiivse stressi ehk raku kahjustumise eest. 

Kibuvitsa (Rosa canina) omadused:

  • hea antioksüdantide allikas
  • kaitseb rakke ja kudesid oksüdatiivsete kahjustuste eest
  • toetab immuunsüsteemi ja hingamisteede tervist
  • aitab kaasa keha loomulikule kaitsevõimele ja füüsilisele heaolule

KOOSTISOSAD: kibuvitsamarja pulber (koer-kibuvits ehk roheliselehine kibuvits Rosa canina L.), NAC (N-atsetüül-L-tsüsteiin), želeeriv aine: pullulaan (taimne kapsel).

MANUSTAMINE: 1 kapsel päevas koos toidu ja klaasitäie sooja veega. Toidulisandit mitte kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte ületada soovitatud päevast annust. Raseduse ja imetamise ajal ning verd vedeldavate ravimite kasutamise korral pidada nõu arsti või apteekriga. NAC võib tugevdada antikoagulantide (verd vedeldavate ravimite) toimet. Lisaks võib NAC-il olla nii stimuleeriv kui ka uinumist pärssiv kõrvaltoime.

SÄILITAMINE: Hoida toodet suletuna toatemperatuuril kuni 25 C° ning kaitstuna otsese päikesevalguse eest.

TOOTE KOGUS: 90 taimset kapslit, netokogus 60 g.

REALISEERIMISAEG: Vaata pakendil

Toote valmistamisel on järgitud Euroopa Liidu toiduhügieeni määruse EU 852/2004, rahvusvahelise toiduohutuse standardi ISO 22000:2018 nõudeid ning HACCP põhimõtteid.

Loe lisaks meie blogist

KAAL 0.2 kg
PURGI MÕÕTMED 60 x 60 x 110 mm
PAKENDAMISE VÕIMALUSED 25 või 50 purki karbis
Ecosh Life OÜ
Kukermiidi 4, 11216 Tallinn