LIPOSOOMNE C-VITAMIIN

🖨️

Tänapäeval kiiresti arenev liposoomtehnoloogia võimaldab luua toidulisandeid, mis aitavad muuta toitained kudedele ja rakustruktuuridele paremini omastatavaks. Ecoshi liposomaatiliste toodete sarja kuuluv liposoomne C-vitamiin aitab kaasa: tõhusamale immuunsüsteemi talitlusele; energiavahetusele; väsimuse ja kurnatuse vähendamisele.

Tootekood: 5012
EAN: 4741609550126

Päevane annus sisaldab1 kapsel% NRV*
C-vitamiin400 mg500 %
%NRV* – protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele. (NRV – Nutrient Reference Value)

LIPOSOOMNE C-VITAMIIN

aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele ning  energiavahetusele organismis. Lisaks aitab vähendada väsimust ja kurnatust. Tänu liposoomsusele tagab parema imendumise ja töödeldavuse rakkude poolt.  

 

Liposoomtehnoloogia on tänapäeval kiiresti arenev valdkond tänu selle võimsale  kohaletoimetamismehhanismile. Liposoomid muudavad  toitained (nt vitamiinid, mineraalained) kudedele ja rakustruktuuridele paremini kättesaadavaks, pakkudes seeläbi paremaid tervislikke tulemusi. Seeläbi tagab liposoomne C-vitamiin parema imendumise ja töödeldavuse rakkude poolt. Eriti oluline on see just kurnatud organismide puhul.

Mida tähendab liposoomne?

Liposoomid on väikesed fosfolipiididest koosnevad kerad, mis on sisuliselt rasvad ja millest  koosnevad ka meie rakumembraanid. Oma ülesehituselt sarnanevadki liposoomid rakkudega ning see muudab nad kasulikeks vahenditeks, mille abil tagada paljude erinevate toitainete tõhus kohaletoimetamine.  Rasvade poolt kapseldatud ehk ümbritsetud ained on paremini kaitstud ka seedimise ja vabade radikaalide lammutava toime eest. 

Ecoshi liposoomse C- vitamiini tootes on nendeks rasvadeks (lipiidid) päevalille letsitiin, mis tänu kapseldamistehnoloogiale on viidud ümbritsema C-vitamiini molekule.  Letsitiin sarnaneb ehituselt rasvadega ja kujutab endast olulist rakumembraanide koostisosa, mis aitab moodustada terviklikku rakumembraani ja kergendab C – vitamiini või mõne muu aine liikumist rakku, rakusiseselt ja rakuväliselt.

Liposoomne C- vitamiin: 

  • aitab kaasa immuunsĂĽsteemi normaalsele talitlusele

  • aitab kaasa energiavahetusele organismis,

  • aitab vähendada väsimust ja kurnatust.

Mis on liposoomse C – vitamiini eelised: 

  • kõrge biosaadavus – parem imenduvus ja töödeldavus rakkude poolt,
  • liposoomidel ehk fosfolipiididel on oma lisa toiteväärtus ainevahetusele ja rakkude ehitusele,
  • pulbrilisel liposoomsel tootel on pikem säilivus kui vedelal liposoomsel vormil,
  • nii tehnoloogilisest protsessist kui ka lõplikust koostisest tulenevalt võib liposoomne C-vitamiin sobida ka inimestele, kellel on mõne toiduaine suhtes ĂĽlitundlikkust,
  • toode on laktoosi ja gluteenivaba.

KOOSTISOSAD:  L-askorbiinhape (C-vitamiin), glaseeraine: pullulaan (taimne kapsel), maltodekstriin, niiskusesäilitaja: glütserool, emulgaator: päevalille letsitiin (fosfolipiidid).

MANUSTAMINE: 1 kapsel päevas hommiku- või lõunasöögi ajal. Manustada veega. Mitte võtta õhtul, kuna võib mõjuda ergastavalt. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida toodet lastele kättesaamatus kohas.

SÄILITAMINE: hoida toodet kuivas, suletuna, toatemperatuuril kuni 25°C ja kaitstuna otsese päikesevalguse eest.

TOOTE KOGUS: 90 taimset kapslit, netokaal 50 g

REALISEERIMISAEG: Vaata pakendilt.

Toote valmistamisel on järgitud Euroopa Liidu toiduhügieeni määruse EU 852/2004, rahvusvahelise toiduohutuse standardi ISO 22000:2018 nõudeid ning HACCP põhimõtteid.

Loe lisaks meie blogist

Toote info

Tooteandmed Koostisosad Kellele sobib? Manustamine Säilitamine Tooteandmed

KAAL 0.2 kg
PURGI MĂ•Ă•TMED 60 x 60 x 110 mm
PAKENDAMISE VÕIMALUSED 25 või 50 purki karbis
Ecosh Life OĂś
Kukermiidi 4, 11216 Tallinn