LION'S MANE - aju töö toetuseks

🖨️

Eesti toorainel põhinev Lion's Mane ehk Lõvilakk - korallnarmiku toode on pilvikulaadsete seltsi korallnarmikuliste sugukonda kuuluv söödav seeneliik, mida  traditsioonilises Hiina meditsiinis kasutatakse üldtoonikuna ning laialdasemalt kasutusel keskendumise soodustamiseks ja aju töö toetuseks. 

Tootekood: 2211
EAN: 4741609522116

Päevane annus sisaldab1 - 2 kapslit
Lõvilakk-korallnarmiku seenepulber250-500 mg
Lõvilakk-korallnarmiku ekstrakt250-500 mg

LION'S MANE ehk LÕVILAKK

on pilvikulaadsete seltsi korallnarmikuliste sugukonda kuuluv söödav seeneliik.

 Lõvilakk seen ehk lõvilakk-korallnarmik, mida kutsutakse ka ingliskeelse nimega Lion`s mane (Hericium erinaceus) on söödav seen, mis on kodumaine nii meil Euroopas, Põhja-Ameerikas, kui ka Aasias ning mille võib ära tunda pikkade (üle 1 cm pikkuste) niitjate narmaste, lehtpuudel esinemise ja selle järgi, et tema narmakesed kasvavad justkui kogumikena nagu lillkapsalgi. Lõvilakk-korallnarmik on tuntud traditsioonilises meditsiinis, aga selle viljakehast saab valmistada ülimalt maitsvaid hõrgutisi. Niisamuti tarbitakse lõvilakk seent (enamasti just Lion`s mane nime all) ka eliksiiride ja pulbrite kujul.

Traditsioonilises Hiina meditsiinis on lõvilakk seen kasutusel üldtoonikuna, kuna seda peetakse toitvaks igale viiele siseorganile – maksale, põrnale, kopsudele, südamele ja neerudele. Seent on hüütud ka Qi -ks  ehk “elujõudu andvaks”. Budistlikud mungad kasutasid lõvilakk seent teadaolevalt just pulbristatud kujul, et suurendada aju keskendumist meditatsiooni ajal. 

Lions Mane ehk lõvilakk seen on siiani olnud kasutusel just aju võimendajana. Uuringud on leidnud, et lõvilakk seened sisaldavad kahte erilist ühendit nagu herikseenid ja erinakiinid, milledel arvatakse olevat ajurakkude kasvu stimuleerivad omadused. Need ühendid on olulised ka närvide kasvufaktorile ning õppimisele ja mälule kaasa aitamisele.

Ecoshi Lionś Mane toode sisaldab Eestis kasvatatud toorainet 

Ecoshi Lion´s  Mane  toidulisand sisaldab nii seene ekstrakti, kui ka siinsamas  kasvatatud seene pulbrit! Ühes Lion`s mane kapslis on lõvilakk seene ekstrakti 250 mg ja täpselt niisama palju ka meie oma kodumaist seenepulbrit. 

Miks Ecosh valis oma toidulisandis kasutamiseks lõvilakk seened just Eesti Seenefarmist?

Ecosh tegi valiku kodumaise kallima tooraine kasuks ja põhjus selleks on lihtne. 

Mida lähemalt on pärit tooraine, seda värskem, meile omasem ja ka tõhusam see on! 

Mitte ainult see, et Eesti Seenefarmis kasvatatakse gurmee- ja söögiseeni Eestis, aga, neid kasvatatakse ka eestimaisel toorainel. See tähendab, et seentele meelepäraseks kasvulavaks olev pinnas, on samuti pärit Eestist (puidutööstuse jäägid- saepuru ning viljakoristus jäägid- põhk). Ka seenekotte valmistatakse algusest lõpuni just Eestis. 

Kuni küpsemiseni valmivad lõvilakk seened valvsa pilgu all termo-konteinerites Kullamaal, Lääne-Nigula vallas. 

Seente kasvatamine käib  sama hoolikuse ja puhtusega nagu meie kultuurile omane! 

KOOSTISOSAD: Lõvilakk-korallnarmiku (Hericium erinaceus) seene maapealse osa ehk viljakeha pulber, Lõvilakk-korallnarmiku (Hericium erinaceus) seene maapealse osa ehk viljakeha ekstrakt 10:1 (sisaldab 30% polüsahhariide), glaseeraine: pullulaan (taimne kapsel).

MANUSTAMINE:1 kuni 2 kapslit päevas koos toiduga.

Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida toodet lastele kättesaamatus kohas.

Raseduse, imetamise, krooniliste haiguste või ravimite võtmise korral konsulteerida enne toote kasutamist arsti või apteekriga. Lõvilakk on üldiselt hästi talutav, kuid kõige sagedasemad kõrvalnähud on ebamugavustunne seedetraktis, iiveldus ja nahalööve. Võimalikud on allergilised reaktsioonid.

SÄILITAMINE: Hoida suletuna kuivas kohas, toatemperatuuril kuni 25 °C ja päikese eest kaitstult.

TOOTE KOGUS: 90 taimset kapslit, netokaal 49g

REALISEERIMISAEG: Vaata pakendilt

Toote valmistamisel on järgitud Euroopa Liidu toiduhügieeni määruse EU 852/2004, rahvusvahelise toiduohutuse standardi ISO 22000:2018 nõudeid ning HACCP põhimõtteid.
KAAL 0.2 kg
PURGI MÕÕTMED 60 x 60 x 110 mm
PAKENDAMISE VÕIMALUSED 25 või 50 purki karbis
Ecosh Life OÜ
Kukermiidi 4, 11216 Tallinn