BOSWELLIA + LIPOSOOMNE KURKUMIIN - looduslik abi valu korral

🖨️

Ecoshi liposomaatiliste toodete sarja kuuluv Boswellia + Liposoomne kurkumiin tootes Kurkumiin : pakub tuge immuunsüsteemile; aitab säilitada vastupanuvõimet allergia korral; toetab südame tööd, vereringet ja närvisüsteemi talitlust. India viirukipuu : toetab liigeste tervist ja aitab seedetrakti vaevuste korral; aitab kaitsta soolestiku tervist, rahustab ja stabiliseerib soolestikku ning seedetrakti limaskesta.

Tootekood: 2806
EAN: 4741609528064

Päevane annus sisaldab1 - 3 kapslit
Boswellia Serrata ekstrakt200 - 600 mg
Liposoomne kurkumiini kompleks 200 - 600 mg

BOSWELLIA + LIPOSOOMNE KURKUMIIN

Boswellia serrata toetab optimaalset liigeste tervist ja heaolu.

Boswellia India viirukipuul (Boswellia serrata) on oluline koht traditsioonilises meditsiinis, eriti Ayurvedas. Seda on kasutatud erinevate terviseprobleemide korral, näiteks liigeste tervise toetuseks ja seedetrakti vaevuste korral. Boswellia serrata aitab kaitsta soolestiku tervist, rahustab ja stabiliseerib soolestikku ning seedetrakti limaskesta.Boswellia serrata on troopiline puuliik, mis kasvab peamiselt India ja Pakistani kuivades mäestikes ja kivistes piirkondades. See taim on tuntud oma vaigu poolest, mida nimetatakse viirukiks ja mida on traditsiooniliselt kasutatud nii meditsiinilistel kui ka religioossetel eesmärkidel. India viirukipuu vaik on tuntud oma lõhna ja suitsuse aroomi poolest ning kasutatakse traditsioonilises viirukitööstuses. Viiruki saamiseks tehakse puukoorde sisselõiked, misjärel piimjas vaik välja voolab ja õhu ning päikese käes tardub. Vaik omandab kollaka, punaka või pruunika värvuse. Viirukivaik sisaldab oma omadustelt olulisema koostisainena boswellia happeid, lisaks veel eeterlikku õli, polüsahhariide, terpeene.

Kurkum (Curcuma L.) on antioksüdant, mis pakub tuge immuunsüsteemile ja aitab säilitada vastupanuvõimet allergia korral. Kurkum toetab südame tööd, vereringet ja närvisüsteemi talitlust.

Liposoomse kurkumiini puhul on kurkumiin (kurkumis leiduv aktiivne ühend) ümbritsetud liposoomidega. Liposoomid on väikesed rasvamolekulid, mis moodustavad ümbrise, kaitsevad ainet ja aitavad sel paremini organismi rakkudesse transportida.

Liposoomse kurkumiini eelised

  • Parem imendumine: ĂĽks peamisi eeliseid liposoomse kurkumiini puhul on selle suurenenud imendumine organismis. Tavaline kurkumiin on rasvlahustuv ĂĽhend, kuid selle imendumine seedetraktis võib olla piiratud. Liposoomid aitavad kurkumiinil liikuda seedetrakti barjääridest läbi ning jõuda suuremal osal ainel vereringesse ja rakkudesse.
  • Väiksem annus: kuna liposoomid aitavad suurendada kurkumiini imendumist, läheb vaja väiksemat annust liposoomset kurkumiini võrreldes tavalise kurkumiiniga, et saavutada sama mõju.
  • Vähendatud seedetrakti ärritus: mõnedel inimestel võib tavaline kurkumiin seedetrakti tundlikkust suurendada ning põhjustada ärritust või seedehäireid. Liposoomne kurkumiin aitab vähendada seedetrakti ärritust, kuna liposoomide ĂĽmbris toimib kaitsebarjäärina, vähendades otsest kokkupuudet seedetraktiga.
  • Suurem stabiilsus: liposoomide kasutamine aitab ära hoida kurkumiini lagunemist seedetraktis. Seega jõuab suurem osa kurkumiini aktiivsena rakkudesse.

 

KOOSTISOSAD: India viirukipuu (Boswellia Serrata) ekstrakt 6-10:1 (Boswellia happeid min 65%); liposoomne kurkumiini kompleks [maltodekstriin, kurkum ehk kollajuur (Curcuma L.) ekstrakt (kurkuminoide min. 18 %), niiskusesäilitaja: glütserool, emulgaator: päevalille letsitiini fosfolipiidid]; glaseeraine: pullulaan (taimne kapsli kest); paakumisvastane aine: rasvhapete magneesiumsoolad. 

MANUSTAMINE: 1 kuni 3 kapslit päevas koos rasvu sisaldava toiduga. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisandit mitte kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida toodet lastele kättesaamatus kohas.

Ei ole soovitav kasutada raseduse ja imetamise ajal. Toode võib mõjutada vere hüübimist, mistõttu tuleb olla ettevaatlik vere hüübimishäirete korral, vere hüübimist mõjutavate ravimite (nt antikoagulandid) kasutamisel ning enne või pärast kirurgilist protseduuri. Ravimite kasutamisel konsulteerida arsti või apteekriga.

SÄILITAMINE: Hoida suletuna kuivas kohas, toatemperatuuril kuni 25 °C ja päikese eest kaitstult.

TOOTE KOGUS: 90 taimset kapslit, netokogus 44 g

Toote valmistamisel on järgitud Euroopa Liidu toiduhügieeni määruse EU 852/2004, rahvusvahelise toiduohutuse standardi ISO 22000:2018 nõudeid ning HACCP põhimõtteid.

Loe lisaks meie blogist

Toote info

Tooteandmed Koostisosad Kellele sobib? Manustamine Säilitamine Lisainfo Tooteandmed

KAAL 0.2 kg
PURGI MĂ•Ă•TMED 60 x 60 x 110 mm
PAKENDAMISE VÕIMALUSED 25 või 50 purki karbis
Ecosh Life OĂś
Kukermiidi 4, 11216 Tallinn