Ecoshi veepudel

đŸ–šïž

Vesi on elu allikas, mis annab meile jĂ”udu, selgust ja energiat. Olles keha jaoks hĂ€davajalik, aitab vesi hoida meid hĂŒdreerituna ja toetab meie fĂŒĂŒsilisi funktsioone. Toetamaks Sinu veejoomise harjumust, lĂ”ime Ecoshi joogipudeli, mida on kerge ja mugav kaasas kanda. Mahutades endasse 500 ml vedelikku, hoiab see Sinu vee jahedana kuni 24 tundi ja kuumana joogi maksimaalselt 12 tundi. Olgu selleks siis vesi vĂ”i tee, Ecoshi veepudel toetab Sinu tervislikku elustiili.

Tootekood: 9801
EAN:

VÔimalik, et tead juba vee joomise olulisusest nii mÔndagi, aga tunned, et see harjumus pole sisse juurdunud.

Siin on Sulle mÔned olulised nipid, kuidas juua igapÀevaselt rohkem vett:

 Sea igapĂ€evane eesmĂ€rk (∌ 8 klaasi pĂ€evas) Joo igal hommikul peale hambapesu klaasike vett (vĂ”i 2) Hoia Ecoshi veepudelit enda lĂ€heduses Sea endale meeldetuletused telefonist Ă€ratuskellana Asenda teised joogid veega Joo vett enne söömist Hangi endale veefilter Maitsesta oma vett sidrunimahlaga vĂ”i marjadega Joo tööpĂ€eva jooksul igal tunnil klaasike vett (teeb keskmiselt 8 klaasi pĂ€evas) Toitu viljadest, mis sisaldavad palju vett (suvikĂ”rvits, arbuus, kurk, seller, lehtsalat)

Kui oled kĂ”ige eelnevaga kursis ja mĂ”tiskled, kuidas oma vee joomist veel mĂ”nusamaks muuta, soovitame Sulle Mineralexit. VĂ€ga paljud on leidnud, et tarbivad vett tĂ€nu Mineralexile endisest rohkem. Ja tĂ€iesti arusaadavatel pĂ”hjustel – see teeb joogivee mĂ”nusalt pehmeks ning muudab Sinu keha aluseliseks ehk vĂ€hendab pĂ”letikku. Mineralex koosneb sĂŒvaookeanivee mineraalidest, mis taastavad kehas peale higistamist magneesiumi ja teiste mikroelementide taseme.

ECOSHI VEEPUDEL

  • Mahutavus 500 ml
  • Valmistatud roostevabast terasest
  • Lekkekindel vaakumkork
  • Hoiab joogi jahedana ligi 24h ja kuumana 12h 
  • BPA-vaba
  • VĂ€rvus matt heleroheline ehk aloe
  • Matt ja stiilne joogipudel sobib Sinuga igale poole kaasa - kontorisse, trenni, matkama. .

Loe lisaks meie blogist

KAAL 0.2 kg
Mahutavus: 500 ml
Ecosh Life OÜ
Kukermiidi 4, 11216 Tallinn