C-VITAMIIN ACEROLAGA - bioaktiivne

đŸ–šïž

Mitmete veeslahustuvate vormidega ja kiirelt organismi jÔudev BIOAKTIIVNE C-VITAMIIN toetab tÔhusalt organismi vastupanuvÔimet, annab energiat, peletab vÀsimust ning on oluline mitmete teiste biokeemiliste reaktsioonide toimimiseks kehas.

Tootekood: 4210
EAN: 4741609542107

PĂ€evane annus sisaldab2 kapslit% NRV *
Acerola kirsi pulber (25% vitamiin C)400 mg500 %
C-vitamiin (magneesium L-askorbaat)200 mg250 %
C-vitamiin (kaltsium L-askorbaat)200 mg250 %
C-vitamiin (L-askorbĂŒĂŒl-6-palmitaat)200 mg250 %
%NRV* – protsent pĂ€evasest vĂ”rdluskogusest tĂ€iskasvanutele. (NRV – Nutrient Reference Value)

C-VITAMIIN + ACEROLA

aitab kaasa kollageeni moodustusmisele ning naha, kÔhrkoe, luude, igemete ja veresoonte normaalsele talitlusele. C-vitamiin vÀhendab ka vÀsimust ja kurnatust.

Bioaktiivsed C-vitamiinid koos tumepunase hapukirsi Acerolaga imenduvad organismi mitmeid kordi paremini kui tavalised askorbiinhappe vormid. Ecoshi tootes sisalduvad bioaktiivsed vormid toimetavad kehas pehmelt, ei Àrrita magu ega muid siseorganeid, erinevalt happe vormis olevatest C-vitamiinidest.  Lisaks suudab organism neid vorme paremini tagavaraks ladustada- neerupealistes, maksas, kopsudes, aga ka rakuvahevedelikus.

Acerola kirss sisaldab lisaks vitamiine A, B1, B2, B3, kaltsiumit, magneesiumit, karotenoide ja bioflavonoide. Ka c-vitamiini askorbaadi vormid sisaldavad endas vÀÀrtuslikke mineraale nagu kaltsium ja magneesium. Vitamiinid ja mineraalid aitavad ĂŒksteisel paremini ainevahetusse imenduda ja vĂ”imendavad ĂŒksteise toimet.  Acerola kirss on kĂ”rge antioksĂŒdantide sisaldusega ning temas leidub rohkem C-vitamiini kui tsitruselistes, mustsĂ”stras, kibuvitsas ja astelpajus. NĂ€iteks sisaldab 100g acerolat ligikaudu 1678 mg C-vitamiini, sidrun aga 57 mg. Acerolas sisalduvad antioksĂŒdandid aeglustavad suhkru lĂ”hustamist, seega aitab see Ă€ra hoida veresuhkru taseme jĂ€rske kĂ”ikumisi. Bioflavonoidid aga hoiavad meeli erksana.

C-vitamiini on vaja organismi vastupanuvĂ”ime tĂ”stmiseks, vĂ€simuse ning stressi peletamiseks. C-vitamiin aitab kaasa normaalsetele psĂŒhholoogilistele funktsioonidele, nĂ€rvisĂŒsteemi normaalsele talitlusele ning suurendab raua imendumist. Lisaks aitab vitamiin C kaasa kollageeni normaalsele moodustumisele luude, kĂ”hrkoe, veresoonte, kapillaaride, hammaste, igemete ja naha normaalseks talitluseks.

Ecoshi bioaktiivne C-vitamiin:

  • loob hea enesetunde,
  • annab energiat,
  • teeb pea selgeks.

 

Bioaktiivse C-vitamiini eelised: 

  • sisaldab suurel ja vajalikul mÀÀral bioaktiivset c-vitamiini,
  • puudub happelisus ja on kerge maole,
  • kĂ”rge biosaadavus,
  • sisaldab Acerola kirsi puuviljapulbrit koos teiste vÀÀrtuslike vitamiinide ja mineraalidega,
  • parem c-vitamiini imendumine rakkudesse,
  • pikemaajalisem c-vitamiini hoiustamine organismis tĂ€nu L-askorbĂŒĂŒl-6- palmitaadile.
  •  

KOOSTISOSAD: Acerola kirsi pulber (Malpighia emarginata), C - vitamiin (magneesium L-askorbaat), C-vitamiin (kaltsium L-askorbaat),  C-vitamiin (L-askorbĂŒĂŒl-6-palmitaat), taimne kapsel (glaseeraine pullulaan).

ALLERGEENID: puuduvad

MANUSTAMINE: 2 kapslit pĂ€evas hommiku- ja lĂ”unasöögi ajal vastavalt terapeudi või arsti soovitusele.  Manustada veega. Soovitatud annust mitte ĂŒletada. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekĂŒlgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili.Hoida lastele kĂ€ttesaamatus kohas. 

SÄILITAMINE: Toodet hoida kuivas, mitte ĂŒle 22 C° soojuses ning kaitstuna otsese pĂ€ikesevalguse eest.

TOOTE KOGUS: 90 taimset kapslit, netokaal 50g

Toote valmistamisel on jĂ€rgitud Euroopa Liidu toiduhĂŒgieeni mÀÀruse EU 852/2004, rahvusvahelise toiduohutuse standardi ISO 22000:2018 nĂ”udeid ning HACCP pĂ”himĂ”tteid.

Loe lisaks meie blogist

KAAL 0.2 kg
PURGI MÕÕTMED 60 x 60 x 110 mm
PAKENDAMISE VÕIMALUSED 25 vĂ”i 50 purki karbis
Ecosh Life OÜ
Kukermiidi 4, 11216 Tallinn