LIBEJALAKA PUUKOOR - limaskesti toetav

🖨️

Libejalaka sisemisest koorest saadav geeljas säsi kaitseb ja toetab edukalt limaskesti alates suust kuni soolestikuni välja. Libejalakas, ladina keeles Ulmus rubra, inglise keeles Slippery Elm on puu, mis pärineb Ameerika Ühendriikide kesk- ja idaosast ning Kanadas Ontariost.

Tootekood: 2761
EAN: 4741609527616

Päevane annus sisaldab4 kapslit
Libejalaka (Ulmus fulva, Ulmus rubra) puukoor droogina1000 mg
Libejalaka (Ulmus fulva, Ulmus rubra) puukoor ekstraktina 10:11000 mg

LIBEJALAKA PUUKOOR

 ehk Slippery Elm toetab seedetrakti limaskesti.  

Päevane annus sisaldab 4 kapslit

Libejalaka (Ulmus fulva, Ulmus rubra) puukoor droogina 1000 mg / Libejalaka (Ulmus fulva, Ulmus rubra) puukoor ekstraktina 10:1 1000 mg

Libejalakas, ladina keeles Ulmus rubra, inglise keeles Slippery Elm on puu, mis pärineb Ameerika Ühendriikide kesk- ja idaosast ning Kanadas Ontariost. Taimeravis on libejalaka sisemist koort kasutatud juba pikka aega ning ka toidulisandite maailmas on see laialt levinud. Beezikat värvi ja tugevalt limane, on sellel nõrk lambaläätse laadne lõhn ja mahe maitse. Esimeses Ameerika ravimtaimede teoses Materia Medica Americana on J. Schoepf 1787. aastal libejalaka kohta öelnud, et see on kui “puukoore salv”. Selle puu sisemisest koorest saadav geeljas säsi katab, kaitseb ja toetab edukalt limaskesti alates suust kuni soolestikuni välja.

Libejalaka puukoor (Slippery Elm):

  • tekitab söögitoru-, mao- ja soolerakkudele kaitsva limakihi,
  • kaitseb limaskesti toksiinide ja jääkide kahjuliku mõju eest, 
  • sisaldab rohkelt antioksĂĽdante,
  • pehmendab kurgu, söögitoru ja soolestiku ärritusi,
  • puhastab leebelt käärsoolt

KOOSTISOSAD: Libejalaka puukoor (Ulmus fulva, Ulmus rubra) droogina, libejalaka (Ulmus fulva, Ulmus rubra) puukoore ekstrakt, taimne kapsel (glaseeraine pullulaan).

MANUSTAMINE: 2-4 kapslit päevas tühja kõhuga 1-2 tundi enne sööki. Soovitatud annust mitte ületada. Kapsli võib avada ja puistata joogi või toidu sisse. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

SÄILITAMINE: Toodet hoida kuivas, mitte üle 22 °C soojuses ning kaitstuna otsese päikesevalguse eest.

TOOTE KOGUS: 90 taimset kapslit, netokaal 50 g

Toote valmistamisel on järgitud Euroopa Liidu toiduhügieeni määruse EU 852/2004, rahvusvahelise toiduohutuse standardi ISO 22000:2018 nõudeid ning HACCP põhimõtteid.

Loe lisaks meie blogist

KAAL 0.2 kg
PURGI MĂ•Ă•TMED 60 x 60 x 110 mm
PAKENDAMISE VÕIMALUSED 25 või 50 purki karbis
Ecosh Life OĂś
Kukermiidi 4, 11216 Tallinn