D-vitamiin kingituseks iga tellimusega! Tallinna piires Väekuller TASUTA. E-poodi

Selected:

Piimhappebakterid UNIVERSAALNE

18.00 

Piimhappebakterid UNIVERSAALNE

Kompleksne Universaalne piimhappebakterite segu koos kiudaineterikka eestimaise maheda toortatrajahu ja mustikatega. Sobib kasutamiseks kõikidele alates 4. eluaastast.

See on ideaalne valik neile, kes soovivad toetada oma seedimist, täiendada organismi enda loomulikult esinevate bakterite varusid ja hoida seedesüsteemi igapäevaselt tasakaalus. Kõrge kiudainesisaldusega. Mustikas võib toetada seedetalitlust ning aidata kaasa normaalsele süsivesikute, lipiidide ja valkude ainevahetusele.

18.00 

Tasuta transport alates 25 € tellimusest.
Tallinna piires toob Ecoshi Väekuller Sinuni tellimuse 24h jooksul!

Logi sisse ja teenid igalt ostult 5% Boonust

Tootekood: 6652-5 Kategooriad: , Sildid: , ,

Kirjeldus

PÄEVASE ANNUSE SISALDUS

1 – 2 kapslit

Bifidobacterium animalis subsp. lactis BIO5764

0,5 – 1 miljardit CFU

Bifidobacterium bifidum BIO5480

2,5 – 5 miljardit CFU

Lactobacillus acidophilus BIO6307

1 – 2 miljardit CFU

Lacticaseibacillus casei BIO5773

1,5 – 3 miljardit CFU

Lacticaseibacillus rhamnosus BIO6870

1,5 – 3 miljardit CFU

Streptococcus thermophilus BIO1488

2,5 – 5 miljardit CFU

Inuliini ja fruktooligosahhariidi 

kiudained

5 – 10 mg

Kliid (tatrajahus)

32 – 64 mg

Mustika pulber

50 – 100 mg

CFU – kolooniaid moodustav ühik

Piimhappebakterid UNIVERSAALNE

Piimhappebakterite varude täiendamiseks. Kõrge kiudainesisaldusega. Mustikates sisalduvad antotsüaniinid võivad aidata hoida peensoole limaskesta tervena. 

Piimhappebakterite segu koos Eestist pärit kiudainerikka maheda toortatrajahu ja mustikapulbriga. Sisaldab kuut elusat enamlevinud piimhappebakteri tüve, mis kasvatatud Prantsusmaal ja omased inimese organismile.
Toode sobib kõigile neile, kes soovivad toetada oma seedimist ja täiendada kasulike bakterite varusid.

Toote eelised:

  • Külmkuivatatud piimhappebakterite segu kvaliteetsete elusate bakteritega organismi varude täiendamiseks  (Bifidobacterium animalis subsp. lactis, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, Lacticaseibacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus). 
  • Toortatrajahu on Eestis mahedalt kasvatatud, rikkaliku kliide (8%) ja kiudainesisaldusega. Kiudained aitavad kaasa seedimisele ja annavad kehale vajaliku toetuse, et hoida seedesüsteem aktiivsena ja tasakaalus.
  • Mustikad on rikkad antioksüdantide, sealhulgas antotsüaniinide poolest, mis võivad toetavad seedesüsteemi limaskestade tervist. Mustikad aitavad kaasa normaalsele süsivesikute, lipiidide ja valkude ainevahetusele.
  • Fruktooligosahhariidi (FOS Actilight) ja inuliini (FibrulineTM) looduslikud kiudained pärinevad suhkrupeedist ja sigurijuurest ning pakuvad piimhappebakteritele soodsat keskkonda ja vajalikke toitaineid, mis aitavad neil paremini oma funktsioone täita.

 

KOOSTISOSAD/  Mahe toor-tatrajahu 66 % (sisaldab 8% kliisid), taimne kapsel (stabilisaator: hüdroksüpropüülmetüültselluloos), mustika pulber (Vaccinium myrtillus), piimhappebakterite segu [Bifidobacterium animalis subsp. lactis, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei (varem tuntud kui Lactobacillus casei), Lacticaseibacillus rhamnosus (varem tuntud kui Lactobacillus rhamnosus), Streptococcus thermophilus, fruktooligosahhariid (FOS Actilight, kiudained suhkrupeedist), inuliin (FibrulineTM, kiudained sigurijuurest)].

Kõrge kiudainesisaldusega – tootes on kiudaineid 8 g/100g kohta.

MANUSTAMINE/ 1 kuni 2 kapslit päevas koos toasooja toidu või joogiga. 

Mitte ületada soovitatud annust. Toidulisandit mitte kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida lastele kättesaamatus kohas.   

SÄILITAMINE/ Hoida toodet suletuna ja otsese päikesevalguse eest kaitstult. Säilitada külmkapis või  toatemperatuuril kuni 25°C.

NETOKOGUS/ 35 g, 60 kapslit

Ecoshi kvaliteet

Loe lisaks meie blogist

Aktiivsus- ja tähelepanuhäire laste ja täiskasvanute seas

AKTIIVSUS- JA TÄHELEPANUHÄIRE EHK ATH – kuidas seda supervõimet ära tunda ja sellega toime tulla?

Aktiivsus- ja tähelepanuhäire ehk ATH-ga lapsed ja täiskasvanud – need energilised, särasilmsed, siirad, uudishimulikud ja tihti ka oma reeglite järgi elavad inimesed omaksid justkui supervõimeid. Nad tegutsevad palju, nad jõuavad palju ja enamasti on neil elus ka palju saavutusi ette näidata.  Kõrge energiatase, elav pilk, erakordne märkamisvõime ja huvi mitmete erinevate asjade vastu on

Loe rohkem
E-vitamiini_tervisekasud

E-VITAMIIN – sinu rakkude, DNA ja RNA kaitseks ning pikaealisuseks

E-vitamiin on antioksüdantide kuningas, mis pakub kaitset vabade radikaalide eest ja hoiab seeläbi kõiki sinu keharakke DNA-d, RNA-d ja valke nende poolt põhjustatud oksüdatiivsete kahjustuste ehk lihtsustatult – oksüdeerumise ning ka rakusurma eest. Tänu sellele omadusele on E-vitamiinil kasutusalasid ja kasutegureid lugematult palju.  Siinses loos kiikamegi nüüd E-vitamiini maailma, avastame selle antioksüdandi tervisekasud, puuduse

Loe rohkem

Lisainfo

Kaal 0.160 kg
Kapslite kogus

60 kapslit

Tootekaart Prindi

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

×

Ostukorv

´